Guimerà i Encinas passen ronda al concurs Fem Matemàtiques

La Torre
08 d'abril del 2014
Carles Encinas i Maria Guimerà es van classificar per la tercera ronda Foto: Escola Pia

Dissabte passat es va celebrar a Torelló la segona fase del concurs "Fem Matemàtiques" organitzat per l'Associació de Professors i Mestres de Matemàtiques "APaMMs" i destinat a 6è de Primària. Aquesta fase consistia en una prova individual on els alumnes havien de resoldre tres problemes, i una gimcana per equips on havien de resoldre unes proves que trobaven per tota l'escola.

De l'escola Pia de Terrassa van ser seleccionats per participar-hi els alumnes següents: Aina Cot, Maria Guimerà, Daniel Descalzi i Carles Encinas. Després de tot un matí de treball intens va venir el moment de la veritat: l'acte de lliurament de premis. Encinas va recollir el premi al 4t classificat mentre que Guimerà es va classificar en primera posició. Aquests resultats els dóna dret a presentar-se a la tercera fase, a nivell de tot Catalunya, que se celebrarà el proper dissabte 17 de maig a Reus.

Per la seva banda, també es va celebrar la fase final del concurs "Més Matemàtiques", organitzat per la mateixa associació "APaMMs" i destinat a 5è de Primària. En aquesta fase els alumnes s'agrupaven en equips de quatre persones, havien de resoldre tres problemes i també una gimcana per tota l'escola. Van ser seleccionats per participar-hi: Sílvia Clapés, Laura Nieto, Enric Badia i Pol Riera. Cap d'ells però va poder endur-se la victòria.