Dia de les Esquadres amb premi per Matadepera

El poble va ser ditingit per la "profitosa col·laboració entre Mossos i Policia Local"

La Torre
07 d'abril del 2014
El Conseller d’Interior Ramon Espadaler va presidir aquest passat dimecres 2 d’abril al Teatre Auditori de Sant Cugat el “Dia de les Esquadres de la Regió Policial Metropolitana Nord” on es van lliurar 140 condecoracions. L'acte va comptar també amb la presència del secretari general d’Interior, Josep Martínez, el director general de la Policia, Manel Prat; el comissari en cap del cos de Mossos d’Esquadra Josep Lluís Trapero, i l’Alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa.

En el transcurs de l’acte es van lliurar 131 felicitacions a membres del cos de Mossos d’Esquadra i tres membres del personal d’administració de la Regió Policial Metropolitana Nord i també a persones amb actuacions destacades de la societat civil, entre els quals un ciutadà, una magistrada, diversos agents de les Policies Locals dels municipis de Canovelles, Sant Antoni de Vilamajor, Granollers, Llinars del Vallès, l’Ametlla del Vallès i La Garriga així com a un sergent de la Guardia Civil del municipi de Canovelles. Matadepera va estar distingida per la “profitosa col·laboració entre Mossos d’Esquadra i la Policia Local”, un guardó que va ser recollit per Xavi Cabot com a representant de la policia municipal.

A l’acabar l’acte, i a la Plaça Victòria dels Àngels, just davant del Teatre Auditori, els assistents van poder visitar una exposició de material operatiu de diverses unitats especialitzades de la Regió Policial Metropolitana Nord.