Càlid redescobriment del teatre vuitcentista d'autor terrassenc

Lluïsa Tarrida
08 d'abril del 2014
L'acte de presentació del llibre va tenir una bona acollida Foto: Lluïsa Tarrida

Aquest dilluns va tenir lloc la presentació del llibre "Teatre vuitcentista d’autor terrassenc (1865-1870)" de J.Marinel·lo, P.A.Ventalló i J.Roca. L'acte es va realitzar al Centre Cultural de Terrassa i hi van intervindre Enric Gallen, professor de la UPF i autor del pròleg del llibre; Amadeu Aguado, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa; i el responsable del llibre Guillem-Jordi Graells, editor terrassenc i professor a l'Institut del Teatre.

Màrius Massallé, president de la Fundació La Torre del Palau, entitat organitzadora de l'acte, va recordar als assistents de la importància de descobrir i recuperar les obres dels tres autors egarencs en un període de gran vitalitat cultural. 

A més de la presentació del llibre, el públic va poder escoltar de viva veu una lectura de fragments de les obres a càrrec dels actors egarencs Jaume Bernet, Rosa Cadafalch, Òscar Intente, Marissa Josa i Àngels Poch. 

Els actors Jaume Bernet, Rosa Cadafalch, Òscar Intente, Marissa Josa i Àngels Poch van llegir diversos fragments del llibre ressenyat Foto: Lluïsa Tarrida