Viladecavalls marca un gol per la salut

El diumenge 6 de març a la plaça de la Vila es realitzaran exercicis d’escalfament

Nació Digital
05 d'abril del 2014
El Dia 6 d’abril es commemora el dia Mundial de l’Activitat Física. Aquesta iniciativa promoguda per cinquè any consecutiu per l’Organització Mundial de la Salut, i que compta amb el recolzament del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, té enguany l’objectiu fomentar l’activitat física saludable durant 30 minuts cada dia.

Per aquest motiu, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Viladecavalls, juntament amb Club Corredors de Fons de Viladecavalls, organitzen un “taller d’iniciació al running” el proper diumenge 6 d’abril a les vuit del matí.

Fer esport i especialment córrer, aporta molts beneficis per a la salut, com ara la prevenció de malalties, la millora de la postura del cos o la disminució de l’estrès físic i emocional.

Per aconseguir els objectius del taller, el proper diumenge 6 de març a la plaça de la Vila, on es realitzaran una sèrie d’exercicis d’escalfament (com veurem, aquest són molt importants, ja que proporcionen al cos un període d’adaptació des del repòs a l’activitat física).