Una mentida repetida mil cops...

Ivan Martos (coordinador local d'EUiA a Terrassa creu que la junta de portaveus de l'Ajuntament s'ha equivocat greument en condemnar al govern veneçolà

Redacció
31 de març del 2014
Nicolás Maduro, durant el discurs triomfal post-eleccions.
Nicolás Maduro, durant el discurs triomfal post-eleccions.
Tots sabem com acaba aquesta frase, així com qui la va dir. I és el que les darreres setmanes estem veient en els grans mitjans de comunicació de masses, com es manipula la situació i el que està succeint a Veneçuela.

Tots som conscients de que els grans mitjans no són del tot neutrals, ja que formen part de grans grups empresarials i, per tant, no són aliens als seus interessos.

Pero això crec que la junta de portaveus de l'ajuntament de Terrassa s'ha equivocat greument en condemnar al govern veneçolà com a responsable dels disturbis i la violència dels darrers mesos al país bolivarià.

El que cal és reconèixer el legítim govern veneçolà presidit per Nicolás Maduro i els seus avenços en drets socials i democràtics, i condemnar la violència i els disturbis al país, provinents i provocats per l'oposició i grups d'extrema dreta, que des de l'inici de la revolució bolivariana intenten desestabilitzar el país i utilitzar la violència per tornar a la situació anterior mitjançant un cop d'estat (com van intentar al 2002).

La dreta veneçolana, unida a l'imperialisme, no accepta cap procés democràtic ni accepta que els pobres tinguin dret a treballar, a la sanitat, a l'educació i a una vida digna.

A Veneçuela cal rebutjar el clima generat per grups feixistes violents que intenten contínuament generar enfrontaments entre grups revolucionaris i opositors. Cal recolzar el govern veneçolà en la seva actuació per a fer caure el pes de la justícia sobre els responsables i per tant que aquestes actuacions contràries al govern democràtic veneçolà no quedin impunes. No podem tolerar aquestes provocacions feixistes, que amb la complicitat dels grans grups de comunicació europeus i nord-americans, tenen com a objectiu acabar amb la revolució bolivariana i els seus objectius de justícia social, igualtat i benestar per al poble de Veneçuela.