L'escola Roser Capdevila més a prop d'ampliar el pati

El tancament de Can Montllor ha ocasionat problemes d'espai al centre escolar de Torresana | L'Ajuntament de Terrassa aprova posar a disposició de la Generalitat un terreny municipal per reconvertir-lo

Lluïsa Tarrida
27 de març del 2014

El ple ordinari de Terrassa ha aprovat de forma definitiva l'expedient per a la posada a disposició a favor de la Generalitat de Catalunya d’un terreny al carrer Saragossa, per a l’ampliació del pati de l’Escola Roser Capdevila. La moció ha estat aprovada per unanimitat.

La tinent d'alcalde Carme Labòria ha explicat que arran del tancament de l'escola de Can Montllor, un centenar d'alumnes han estat traslladat a l'escola ubicada a Torresana. El centre d'ensenyament estava pensat per dues línies i ara en són tres, per això "el nivell de pressió que l'equipament està suportant en determinats àmbits, sobretot en els patis- és elevada".

L'Ajuntament afirma que un cop parlat amb l'AMPA i els veïns s'ha acordat cedir un terreny municipal de 581 m2 del carrer de Saragossa a la Generalitat per tal que "el departament d'Ensenyament en faci les actuacions i adequacions necessàries per realitat aquesta ampliació dels patis de cara el curs vinent".