Terrassa acull la primera Trobada de Joves Inquiets i Emprenedors

La Torre
28 de març del 2014
Les jornades volen ser un crear un espai per debatre i promoure accions concretes Foto: JCI

Divendres de la setmana passada es van iniciar les Trobades de Joves Inquiets i Emprenedors organitzades per Jove Cambra Internacional de Terrassa. Els assistents van poder conèixer les oportunitats que ofereix l’associació en el camp social, econòmic, internacional i formatiu. A través de dinàmiques, els participants van reflexionar si és el mateix dirigir, gestionar, liderar o emprendre, i van identificar els valors a tenir presents a l’hora d’emprendre qualsevol projecte.

Al final de la sessió es va debatre sobre la necessitat d’associar-se en organitzacions per poder desenvolupar projectes amb més impacte. Es va destacar la importància de aglutinar joves amb el compromís de contribuir a una causa més gran que el propi jo. La trobada va comptar amb la presència del Senador de JCI Terrassa, Josep Coll.

La idea neix, segons manifesta el president de l'entitat Magí Senserrich, d'analitzar la situació socioeconòmica actual i de la necessitat de sumar sinèrgies entre joves amb inquietuds i amb una actitud emprenedora. Els objectius són crear un espai per debatre com millorar la nostra societat i després realitzar accions concretes per generar canvis positius. Així doncs, comenta Senserrich, es vol potenciar els valors d'emprendre, potenciar la ciutadania activa i treballar pels Objectius de desenvolupament del Mil·lenni de la ONU. Aquestes trobades es realitzaran mensualment. La propera trobada està planificada pel divendres 25 d’abril.