Concert de barroc italià a l'ermita de Sant Miquel de Toudell

La Torre
27 de març del 2014
Edelweiss Tinoco, Hugo Bolívar i Xavier Soler, membres d'Alla Luce Ensemble

El proper dissabte 29, l'Associació Amics de Sant Miquel de Toudell organitza un concert a l'interior de l'ermita romànica de Sant Miquel de Toudell situada al polígon industrial de Can Mir a Viladecavalls. Des de que es va fundar l'associació amb l'objectiu de conservar l'edifici i fer-hi obres de millora, s'han anat realitzant dues festes anuals. A més, aprofitant la bona acústica que ofereix l'ermita s'ha preparat un cicle de concerts de música antiga.

Així, l'any passat es va estrenar amb el cant de la sibil·la i un concert de música medieval. Enguany, segons informen els organitzadors, en un principi estava previst un concert-conferència sobre els actes del tricentenari del 1714 però al darrer moment el grup que havia de venir van anul·lar l'acte. Finalment, serà un concert d'Alla Luce Ensemble, dedicada a la música del primer barroc italià i portarà el nom de "Ogni Affetti, Arie e Villanelle". Alla Luce Ensemble són una agrupació musical creada el 2011 i que es dedica a la interpretació de la música antiga i especialment la corresponent als períodes del renaixement i del barroc.

El concert durarà aproximadament una hora on es combinaran peces per veu amb altres exclusivament instrumentals. El preu del concert és de 10 euros i gratuït pels nens. Com que l'ermita de Sant Miquel és de reduïdes dimensions cal reservar la plaça trucant a l'associació Amics de Sant Miquel de Toudell 651309319 o enviant un mail a albertoliet@gmail.com