Can Boada, farmàcia catalana al Congrés Europeu Infarma

La Torre
24 de març del 2014
Marta Bueno, responsable de la Farmàcia Can Boada Foto: G.C.

De les farmàcies catalanes, la Farmàcia Can Boada (carrer d'Alexandre Galí) ha estat l'escollida per explicar el seu nou model farmacèutic a Infarma, el Congrés i Saló Europeu de Farmàcia, Medicaments i Parafarmàcia que se celebrarà del dia 25 al 27 de març al recinte firal d'Ifema (Madrid).

La seva titular, Marta Bueno, participarà aquest dimecres en una taula rodona per parlar sobre el nou model de farmàcia, com les farmàcies poden seguir endavant i sortir de la situació actual que tant les afecta. Tot i ser un establiment de barri, la Farmàcia Can Boada s'ha convertit en un referent del sector.

"El tracte directe m'ha ensenyat a conèixer el pacient de prop i poder-lo assessorar amb tot allò referent a la seva salut", ha explicat Marta Bueno. I ha afegit que "els serveis de salut de les farmàcies que actuem a nivell de prevenció, són molt valorats pel ciutadà gràcies a la confiança que ens té".

Farmàcia Can Boada ofereix uns 20 serveis com són la dietètica, homeopatia, serveis de prevenció, tallers i aromateràpia, entre altres. Tots aquests serveis són els ingredients de la recepta de la Marta Bueno, i a Infarma espera desvetllar el seus secrets, per així unir-se al sector i treballar junts. "Els farmacèutics ens hem d'unir i ser conscients que junts som més forts i les nostres experiències i coneixements seran molt millors, així que el client també hi guanyarà amb salut", ha afirmat molt convençuda.