Reparació del clavegueram a la Serra del Gall de Matadepera

La Torre
24 de març del 2014
Una part del paviment es va ensorrar Foto: Quico Sala / A.M

Aquest dilluns està previst que comencin les obres de reparació al carrer Serra del Gall a Les Pedritxes, on a principis d'any es va enfonsar part del pavimentat a causa del mal estat de la canonada del clavegueram. L'empresa Cotesa s'encarregarà de substituir tota la canonada en una operació que té un pressupost de 34.650 euros i que està previst que duri un mes. Durant aquest període de temps, les obres afectaran un tram de carrer d'uns 70 metres, que anirà des de la rotonda de l'entrada de la urbanització fins al carrer Pi Bonic.

Tècnics municipals han apuntat a Matadepera.cat que aquest enfonsament del paviment s'ha degut al desgast de l'antiga canonada de ciment. "El pas del temps i la corrosió d'alguns elements fan que poc a poc tot es vagi desgastant. Ja fa dos anys que es va canviar un tros, però ara ha calgut fer una reparació amb més profunditat". 

Els veïns s'han queixat repetidament de la manca d'informació i del retard en l'inici dels treballs de reparació. També afirmen que el forat s'ha fet cada cop més gros. L'enfonsament obliga als veïns de la part més alta ha desviar-se per vials de l'entorn i fer una petita volta.