Terrassa acollirà una trobada d'instagramers

La cita inclourà un recorregut per la ciutat i un concurs fotogràfic

La Torre
22 de març del 2014
L’Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Turisme, la Diputació de Barcelona, a través del programa de promoció turística “Barcelona és molt més”, el col·lectiu Descobreix Catalunya i l’associació de comerciants Terrassa Centre organitzen una trobada d’instagramers (usuaris de la xarxa social Instagram) a Terrassa, que tindrà lloc durant el matí del 13 d’abril.

La cita inclourà un recorregut per la ciutat i un concurs fotogràfic a través d’Instagram. La trobada començarà a les 9.30 h a la Masia Freixa, on tindrà lloc un photocall, es lliuraran les acreditacions als participants i s’oferirà un esmorzar. Els assistents podran començar ja el seu itinerari fotogràfic prenent imatges de la Masia Freixa, una de les joies del patrimoni industrial i modernista de la ciutat.

A les 11 h el grup començarà un recorregut per la ciutat visitant espais com la Casa Alegre de Sagrera, el Parc de Vallparadís, amb el Castell Cartoixa i el Centre de Documentació i Museu Tèxtil, i la Seu d’Ègara. Després de la pausa per dinar, a la tarda és visitarà el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Per a participar al concurs fotogràfic cal assistir a la trobada i publicar les imatges a Instagram amb el perfil de l’usuari registrat i amb les etiquetes oficials de la trobada: #descobreixterrassa, #descobreixcatalunya, #bcnmoltmes, #terrassaturisme i #terrassacentre.

Les fotos es poden fer amb dispositiu mòbil o amb càmera. Totes les imatges publicades seguint aquests requisits participaran en un concurs on s’escolliran les fotografies que millor recullin l’esperit de l’acte i rebran premis cedits per diferents comerços i entitats. El termini per a publicar les imatges s’acabarà el divendres 18 d’abril, a mitjanit. Les inscripcions es poden formalitzar en aquesta web. Fins ara s’han inscrit a la trobada més d’un centenar de persones.