Set empreses egarenques volen fer fortuna a Rússia

Per primera vegada, la Cambra de Terrassa organitza una missió comercial al país de Putin

La Torre
23 de març del 2014
Un total de 7 empreses participen en una missió comercial multisectorial a Rússia i Bielorrússia organitzada per la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa. Aquesta missió, que tindrà lloc del 23 al 29 de març de 2014, té el propòsit de facilitar i promoure les relacions comercials de les empreses participants mitjançant una agenda d’entrevistes individuals amb empreses del mercats de destí ubicades principalment a Moscou, Sant Petersburg i Minsk.

Es tracta de la primera vegada que la Cambra de Comerç de Terrassa organitza una missió comercial directa al mercat de Rússia, si bé la institució té una consolidada experiència en el desenvolupament d’accions de prospectiva a aquest mercat a través del disseny de plans individuals de prospectiva per a empreses i l’impuls de missions inverses de compradors de Rússia durant diversos anys consecutius.

Mitjançant aquest model de missió inversa, empresaris russos de diversos sectors d’activitat han estat participant en trobades promogudes i preparades per la Cambra de Terrassa amb potencials clients/proveïdors de Catalunya. Pel que fa a Bielorrússia, aquesta serà la segona vegada que una delegació d’empresaris visitarà aquest mercat de la mà de la Cambra de Terrassa.