TV3 seguirà en directe el 'derbi' des de la Penya Barcelonista 1900

“La ràdio en colors" de Lluís Canut connectarà amb l'entitat egarenca per captar les reaccions dels aficionats al clàssic Madrid-Barça

La Torre
21 de març del 2014
El programa de TV3 “La ràdio en colors”, que presenta Lluís Canut, connectarà aquest diumenge, 23 de març, amb la Penya Barcelonista 1900 de Terrassa durant el partit entre el Reial Madrid i el FC Barcelona. L’espai recollirà les opinions i reaccions dels socis de l’entitat en un partit clau per les aspiracions del Barça a la Lliga.

“La ràdio en colors” s’emetrà diumenge de 20:50 a 22:45 hores pel canal Esport 3, dins la programació especial que Televisió de Catalunya dedicarà al “clàssic”. El programa és responsabilitat del mateix equip que fa l’“Efectivament”, que també condueix Lluís Canut, de dilluns a divendres, per Esport 3. Aquest diumenge inclourà una tertúlia al plató, moderada per Canut, en què participaran els periodistes Joan Beumala i Mònica Palenzuela, l’aficionat madridista Carlos Renes i l’entrenador i expert en futbol internacional Juan Ferrando.

Des del centre de dades, Jordi Sunyer informarà minut a minut del desenvolupament del duel entre “merengues” i “culers”, tot i que no se n’oferiran imatges fins que s’hagi acabat. Durant el programa es faran diverses connexions amb la unitat mòbil desplaçada al local social de la Penya 1900, a la Rambla d’Ègara, des d’on els socis de l’entitat terrassenca seguiran el partit per televisió.

El periodista Francesc Sòria, amb el suport de dues càmeres, serà l’encarregat d’entrevistar els penyistes i recollir les seves reaccions. També hi seran presents la presidenta de la Penya, Mari Carme Florensa, el vicepresident, Miquel Caparrós, i la resta de la junta directiva.

Cal remarcar que, com sempre que el Barça juga fora de casa, l’accés a la Penya 1900 només està obert als socis. L’entitat terrassenca, fundada el 1955, té actualment prop de 500 socis.