Terrassa es quedarà a les fosques

El govern ha decidit participar un any més en la iniciativa L'hora del planeta

La Torre
28 de març del 2014
WWF realitza des de fa uns anys L'Hora del Planeta, una iniciativa per demostrar el recolzament de milions de ciutadans, institucions i empreses a la lluita contra el canvi climàtic mitjançant el gest simbòlic d'apagar els llums durant una hora. L'Ajuntament de Terrassa s'ha adherit des del principi a aquesta iniciativa.

Aquest any L'Hora del Planeta 2014 es celebrarà el dissabte 29 de març de 20:30 a 21:30 hores. Des del Consistori fan una crida perquè comerciants, empreses i particulars s'animin a participar en aquesta iniciativa.

Amb aquesta convocatòria simbòlica d’apagada temporal de l’enllumenat es vol posar de manifest l’estalvi que pot significar un ús suficient i correcte de l’energia. Municipis d’arreu del món hi participen, apagant llums de llars, oficines i edificis emblemàtics, per tal de reforçar les accions contra el canvi climàtic.

A Terrassa, es desconnectarà la llum de l’edifici central de l’Ajuntament de Terrassa, al Raval de Montserrat, la plaça de Salvat Papasseït, la plaça de l’Assemblea de Catalunya i el Monument de la Dona Treballadora.