Nova recollida de signatures per a la independència a Terrassa

La campanya Signa un Vot promoguda per l'Assemblea Nacional de Catalunya també serà present aquest cap de setmana a la nostra ciutat

Lluïsa Tarrida
21 de març del 2014


Aquest cap de setmana, l'Assemblea Nacional de Catalunya torna a organitzar una recollida massiva de signatures per a la campanya "Signa un vot per la independència".
Des de Terrassa per la Independència recorden que les instàncies recollides són custodiades en primer lloc pels apoderats territorials, que són les persones responsables de les taules i que validen la instància amb la documentació de la persona. Més endavant, les instàncies passen als apoderats regionals, i finalment, se’n fa càrrec la Junta Peticional Central, que elimina els duplicats.

La campanya s’autofinancia, per la qual cosa els apoderats demanen una aportació voluntària a les persones que signen. En qualsevol cas, sempre són obsequiats amb un bolígraf de la campanya, similar al que apareix en el logo. A Terrassa, durant la jornada es mobilitzaran uns 60 voluntaris, dels quals 21 són apoderats, i la resta, informadors. El màxim desplegament serà dissabte al matí, amb 8 punts de recollida simultanis, tots ells al Centre de la ciutat. Els punts de recollida a Terrassa seran:

Dissabte 22, de 10 a 20 h:

c. Major, 1
c. Font Vella/ c. Puignovell
Rambla/ c. Gutemberg
Placeta Saragossa

Dissabte 22, de 10 a 13.30 h
 
Passeig (davant Mútua)
Avinguda Vint-i-dos de Juliol (davant Opencor)
Raval
Rambla/. c. Pare Llaurador
Diumenge 23, tot el dia
 
Diumenge 23, de 10 a 13.30 h

PÍCNIC JAZZ
c. Major, 1
c. Font Vella/ c. Puignovell

Per les persones que tenen la mobilitat reduïda i no poden desplaçar-se per dipositar la seva petició s’ha previst que un apoderat es traslladi a casa seva si ho sol·liciten a terrassa@assemblea.cat o alguna persona propera ho demana en un dels punts de recollida.