CaixaBank reuneix a Terrassa mig centenar d'empreses i autònoms

L'objectiu és impulsar actuacions de suport al finançament i la millora de la competitivitat

per La Torre , 20 de març de 2014 a les 14:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de març de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
CaixaBank, a través de la seva xarxa de servei especialitzat per a empreses, CaixaEmpresa, ha celebrat a la seu de la CECOT a Terrassa una sessió de treball dirigida a empresaris i autònoms interessats en trobar solucions de finançament per als seus projectes. A aquesta jornada hi han assistit mig centenar d’empreses i autònoms terrassencs interessats en conèixer la visió actual del mercat financer així com de les possibles solucions disponibles per a poder dur a terme els seus projectes a curt i llarg termini.

L’entitat vol crear un espai de comunicació per a dur a terme una posada en comú i un intercanvi d’informació sobre el mercat financer actual vers el finançament aportant una amplia gamma de solucions disponibles per a les empreses i pimes vallesanes.


L'obertura de la jornada ha anat a càrrec d’Iván Romero, director del centre d’empreses de CaixaBank a Terrassa, qui ha donat a conèixer les línies específiques per a pimes, microempreses, i autònoms. Durant el transcurs de la sessió s’han exposat les diverses solucions en matèria de finançament per tal de cursar operacions i impulsar la dinamització del crèdit.

Aquesta jornada s’ha organitzat en un format d’esmorzar/taller en la qual el director del centre d’Empreses de CaixaBank ha explicat que l’entitat obrirà línies específiques de finançament dirigides a impulsar iniciatives empresarials, així com línies per a microempreses i autònoms destinades a la consolidació i ampliació de les necessitats de circulant de l'empresa.


CaixaBank celebra aquestes jornades per tal d’assegurar l’actualització permanent de coneixements en matèries clau per al funcionament de les empreses, com ara el finançament a llarg termini, els crèdits documentaris, el finançament de les exportacions o els processos d’internacionalització, entre d’altres.

El suport financer a les empreses, tant en la seva activitat internacional com en el negoci en general, és un dels objectius prioritaris de CaixaBank. L’entitat financera ofereix un servei personalitzat a les empreses posant a la seva disposició un equip de gestors de pimes format per més de 650 professionals que treballen arreu de l’Estat a través d’una xarxa de més de 6.000 oficines i 85 centres d’empreses.

Recentment l’entitat ha presentat CaixaNegocios, un nou model de relació amb els clients comerços, autònoms, professionals i microempreses amb l’objectiu d’estar més a prop del seu dia a dia. Aquest nou model reforçarà l'aposta de l'entitat per la innovació i el suport a la iniciativa emprenedora.

 

Participació