1 de 10

Curs d'introducció a la creació de petits horts ecològics

El creador del mètode d'agricultura ecològica de "Les parades en crestall" serà el responsable d'impartir el seminari

per La Torre, 20 de març de 2014 a les 11:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de març de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des d'aquest divendres i fins diumenge, Gaspar Caballero, creador del mètode d’agricultura ecològica de "Les parades en crestall" impartirà un curs introductori del seu mètode als Horts de L’Heura a la Masia de Can Salas (Ctra de Sabadell a Matadepera km 6,4, Terrassa). Es tracta d’un curs d'introducció a la creació de petits horts ecològics amb un dels més reconeguts formadors en aquest àmbit, en Gaspar Caballero, que vindrà expressament des de Mallorca per fer aquest curs.

El curs tindrà lloc dels 21 al 23 de març als horts de l'Heura a la masia de Can Salas i està obert a tothom que vulgui iniciar-se en la creació i disseny de petits o grans horts. El Mètode de Parades en Crestall, creat pel mateix Gaspar Caballero, està molt estès per tot l'estat en diversos àmbits, horts domèstics, escolars, urbans etc i s'ha mostrat com un dels sistemes més òptims per l'aprofitament de la terra i l'aigua, així com molt entenedor per l'aprenentatge que l'horticultura ens ofereix.

 

Participació