Millores a l'avinguda Ristol i al Centre Paco Cano de Viladecavalls

La Torre
18 de març del 2014
Obres al paviment de l'avinguda Lluís Ristol Foto: A.V.

La setmana passada es van realitzar treballs d’arranjament del paviment de l'avinguda Lluís Rístol en la bifurcació amb el carrer dels cirerers. Aquesta acció s’emmarca dins el projecte de millora de la qualitat urbana de l’Ajuntament de Viladecavalls per a aquest any 2014.

Durant els propers dies, l’Ajuntament té previst realitzar noves actuacions de millora de l’espai urbà com són la reposició de l’asfalt, el manteniment de voreres i embornals o el reforç de pas vianants.

Així mateix, el servei de brigada municipal també ha realitzat durant aquest dies diferents tasques al voltant de les instal·lacions del Centre Cívic Paco Cano per tal d’implementar un conjunt de millores, entre les que destaquen la col·locació d’un enreixat a la zona verda situada enfront de l’accés principal de l’edifici, i la construcció d’un nou accés d’entrada amb horari regulat al pas que hi ha entre l’avinguda Barcelona i el centre Cívic.

Els treballs de millora realitzats culminen una sèrie d’actuacions engegades amb motiu de les múltiples queixes dels usuaris del centre per continuades mostres d’actes d’incívics a les immediacions d’aquest. "Millorar La funcionalitat i adaptar els espais exteriors de la zona, respon a les preocupacions per la seguretat, estètica i l’entorn físic” reclamat pels veïns de la zona”, ha explicat l'alcaldessa Cesca Berenguer.