Viena compra l'antic edifici Diari de Terrassa

La cadena d'alimentació té ara les seves oficines en un polígon industrial de Sabadell

per La Torre, 19 de març de 2014 a les 06:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de març de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Edifici de Jan Baca al carrer de Vinyals Foto: Joan Manel Oller

La cadena Viena negociava amb el BBVA quedar-se amb l'antic edifici del Diari de Terrassa, al carrer de Vinyals, per a fer-hi les seves oficines. La Torre va avançar la setmana passada que l'acord estava gairebé tancat. Ara, fonts del grup ho han confirmar a aquest diari.  "Establiments Viena ha comprat l'antic edifici del Diari de Terrasa per poder ampliar les seves instal·lacions, mantenint però, les actuals que té a la seu de Sabadell. S'ha d'estudiar encara quins seran els usos finals que se li donaran al nou edifici, així com quins departaments s'hi traslladaran", afirmen des de Màrketing.


Fonts consultades també van manifestar que s'estudia la possibilitat d'obrir-hi un petit restaurant i aprofitar les possibilitats que ofereix el jardí del davant de la porta principal. Ara, Viena té les oficines, la fàbrica i la central logística al carrer del Mas, 1-15, al Polígon Industrial de Can Roqueta –Sector II- (Veure mapa).

Cal recordar que fa poc més d'una setmana que tot l'equip del Diari de Terrassa ha deixat el gran edifici i se n'ha anat a un de menors dimensions situat just al davant, a dependències de Mobles Casamitjana.


La primera opció que s'havia estudiat per l'antic edifici era la del centre educatiu Cultura Pràctica del carrer de Sant Pere, que buscava ampliar els seus equipaments. Les negociacions havien avançat, però es van aturar.

 

Participació