Vallter, seu del Campionat de Catalunya de Raquetes de Neu

La competició està organitzada pel Centre Muntanyenc Sant Llorenç de Terrassa

elRipollès.Info
14 de març del 2014
Prova de la Copa Catalana a Núria. Foto: AE Mountain Runners del Berguedà

Vallter 2000 acollirà aquest dissabte el Campionat de Catalunya de Raquetes de Neu. La prova, organitzada pel Centre Muntanyenc Sant Llorenç de Terrassa, també és la tercera i penúltima prova de la 7a Copa Catalana de l'especialitat. Així mateix, puntua per la 9a edició del Circuit Català de Raquetes de Neu que organitza la FEEC.

La prova del Campionat de Catalunya de Raquetes de Neu començarà a les sis de la tarda i el recorregut serà de 5,3 quilòmetres amb 500 metres de desnivell. El Circuit de Raquetes, de caràcter no competitiu, s’iniciarà a les 18.40 hores i els participants podran escollir entre dos recorreguts: el primer correspon al del Campionat de Catalunya i, el segon, té set quilòmetres, 300 metres de desnivell i puja fins el pic de la Dona. Cal portar una llum frontal i material de seguretat.

La Copa Catalana després de Vallter acabarà el 23 de març a Conangles-Boí. El 15 de febrer ja es va disputar, en plena nevada, una prova a Núria amb victòries dels berguedans Jordi Uró i Rosa Valls.

També una prova d'orientació

La disputa del Campionat de Catalunya de Raquetes es complementarà amb una prova d’orientació. Serà d’iniciació i començarà a les cinc de la tarda al pla del Bosquet. Tindrà dos circuits de caràcter no competiu i és podrà dur a terme de manera individual o bé en grup. Cal que tots els participants portin una brúixola. Tot els assistents, a qualsevol de les tres proves, tindran al final de l’útlima competició: obsequis, refrigeri i sorteig de material.