Un llibre pensat i escrit per quatre mares terrassenques

El pròleg de l'obra va a càrrec de la model i actriu, Martina Klein

La Torre
15 de març del 2014
'Postdata: T’estimo' és un llibre que es basa en un diari i un recull de fotografies molt especials de tot el que una dona embarassada sent -sentiments, emocions, pensaments, sensacions- i fa durant l’embaràs i el primer any de vida del seu nadó. És una obra per saber, veure i sentir el què és ser mare: una experiència única.

Les quatre autores del llibre, Montse Espolet, Gemma Pla, Anna Domènech i Cristina Granero, són dones terrassenques, mares i emprenedores que juntes van apostar per aquest projecte. Els protagonistes de les fotografies, els nadons, són, la majoria d’ells, també terrassencs, és a dir, la nova fornada de terrassencs i terrassenques.

El pròleg del llibre va a càrrec de la model i actriu, Martina Klein.

Montse Espolet i Gemma Pla, de l’estudi fotogràfic de Terrassa Lullaby, pioner a Catalunya en la fotografia de newborn, són les autores de les fotografies. Són fotògrafes i a la vegada mares que fa uns anys van poder fusionar les dues facetes: la professional i la familiar, especialitzant-se en plasmar nens i nenes acabats de néixer.

La seva experiència com a fotògrafes de viatges i natura queda reflectida en les composicions del llibre. Unes imatges de gran tendresa que van acompanyades d’uns textos creats per elles i per Anna Domènech i Cristina Granero, d’Inpas Comunicació, una agència de publicitat de Terrassa ubicada al Parc Audiovisual de Catalunya que també és membre de l’Orbital 40, donant com a resultat un llibre de 72 pàgines a tot color i de cuidat disseny, amb una gran bellesa i tendresa.

Part dels beneficis generats per la venda d’aquest llibre aniran destinats al Servei de Neonatologia de l’Hospital de Sant Joan de Déu.