La Torre sorteja una entrada doble per veure Mishima al Festival Strenes

La Torre
20 de març del 2014
Encara ressona l’eco de les darreres nits de la gira ‘L’amor feliç’, a finals del 2013, quan Mishima, un dels grups alhora més populars i prestigiosos de la nostra escena pop, ja té a punt un nou disc titulat "L'Ànsia que cura" que veurà la llum el 25 de març.

La Torre sorteja una entrada doble per poder assistir a l'actuació del grup al Festival Strenes de Girona, un concert molt esperat en què es podrà gaudir per primera vegada en directe d'aquest nou repertori. La presentació oficial del darrer disc serà el dissabte dia 12 d'abril a les nou de la nit a l'Auditori Sala Montsalvatge de Girona.

El treball insinua alguns canvis en el seu so, ja que després de tres discos produïts per l’asturià Paco Loco, el grup estrena un nou còmplice, Peter Deimel, que ha traballat amb artistes com The Kills, dEUS i Anna Calvi. A més, el treball arriba en el moment en què Mishima compleix quinze anys de carrera i es troba assaborint un moment de plenitud artística que se solapa amb el reconeixement a àmplies capes de públic arran de l’èxit de treballs com ‘Set tota la vida’ i ‘Ordre i aventura’. 

Per participar en el sorteig només cal que ompliu el següent formulari:

Normes del concurs:
- Per participar al sorteig d'una entrada doble, cal que inscriviu el vostre nom, cognoms i la vostra adreça de correu electrònic i, també, que accepteu les normes del concurs.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el 27 de març a les 10.59 hores.
- Un cop fet el sorteig, La Torre contactarà per correu electrònic amb la persona guanyadora.
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de latorredelpalau.cat. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.