José Fuentes guanya el 15è Camí Moliner de Matadepera

La convocatòria va reunir un total de més de sis-cents ciclistes

La Torre
11 de març del 2014
Amb un temps de 3 hores i 2 minuts, José Fuentes es va proclamar aquest passat diumenge guanyador de la 15ª edició del Camí Moliner, un recorregut popular en bicicleta de muntanya per paratges de l’entorn matadeperenc que ressegueixen el trajecte que feien els carruatges per portar el gra que recollien als camps cap al molí de Castellar per fer la farina, informa Matadepera.cat. La convocatòria va reunir un total de més de sis-centes persones.

El podi es va completar amb Marc Serrat (3 hores, 4 minuts), i Xavi Palmero (3 hores i 12 minuts), i en categoria femenina, Noèlia Galan va ser la primera en creuar la meta amb un temps de 3 hores i 34 minuts, seguida de Xell Giménez (4 hores, 34 minuts), i Yolanda Navarro, amb 4 hores i 50 minuts.

En la volta mitja, la victòria va recaure en Moisès Pérez (1 hora, 48 segons), Sergio Luque (1 hora 48 segons), i David Ayala (2 hores i 20 minuts). Finalment, en el recorregut curt, els guanyadors van ser Roc Sala (1 hora 32 minuts), Edgar Alex Morte (1 hora 39 minuts), i Jesús Pedro (1 hora i 44 minuts).

Destacar finalment que una part de la recaptació va ser destinada a Caritas Matadepera.