L'Sferic Terrassa surt derrotat del camp de la Roda

Una mala segona part va condemnar els egarencs

10 de març del 2014
Nova derrota de l'Sferic Terrassa fora de casa, en una segona part molt dolenta. El partit contra el CP Roda va començar igualat, amb ocasions pels dos equips però en el minut 10 el primer a inaugurar el marcador van ser els locals. Ràpidament els egarencs aconseguien la igualada i quan els de casa tornaven a prendre avantatge per 2 a 1 l'Sferic empatava el partit quan faltaven 3 minuts pel descans, resultat amb que s'ha arribat a la mitja part.

Als 2 minuts de la represa els locals aconseguien el 3 a 2 i com havia passat en la primera part l'Sferic igualava el partit al cap d'un minut. Fins aquí les opcions de treure algun punt de Roda es mantenien intactes per part de l'Sferic, però els terrassenc van patir una inexplicable baixada en el seu joc, que va permetre al CP Roda marcar dos gols gairebñe de forma consecutiva que donaven clares opcions als locals, encara que restaven 19 minuts de partit. L'Sferic no va saber reaccionar i a la resta del partit no van tenir opcions d'acostar-se al marcador. La Roda encara va marcar el sisè gol que posava el resultat final en un 6 a 3.

C.P. RODA: Màrius Masramon, Albert Molet, Gerard Minoves, Guillem Feixas, Natan Rivero (cinc inicial), Aleix Rovira, Roger Dalmay, German Viñas, Marc Godayol.

SFERIC TERRASSA: Albert Bellavista, Francesc Cortés, Henrique Rodrigues, Joan Morral, Ernesto Hidalgo (cinc inicial) Santiago Guisao, Ricard Sellares, Eduard Villalba, Oscar Anglada.

MARCADOR: 1 - 0 min. 10 Guillem Feixas; 1 - 1 min. 12 Ricard Sellares; 2 - 1 min. 19 Guerman Viñas; 2 - 2 min. 22 Ricard Sellares (final primera part) 3 - 2 min. 27 Albert Molet; 3 - 3 min. 28 Francesc Cortes; 4 - 3 min. 29 German Viñas; 5 - 3 min. 31 German Viñas; 6 - 3 min. 38 German Viñas.