Dos egarencs fan un curt sobre la desesperació de l'atur

Albert Pintó i Cayetano Casas són els autors de "Nada S.A", un projecte que espera veure la llum a la gran pantalla ben aviat | El rodatge ha tingut lloc a les ciutat de Terrassa i Barcelona

La Torre
06 de març del 2014
Imatge del rodatge del curt Nada S.A

Albert Pintó (professor de l'ESCAC) i Cayetano Casas acaben de rodar el curtmetratge "Nada S.A". Els egarencs han trigat quatre dies rodant en escenaris de Terrassa i Barcelona, en un curt que està protagonitzat per Emilio Gavira (actor nominat al Goya pel seu paper a 'Blancanieves'), Jaume Garcia Arija (vist a La Riera), Carlos Lasarte (fetitche de Jaume Balagueró) i Silvia Borobia. Actualment, el curt es troba en fase de postproducció.

La intenció dels autors és portar el projecte a diversos festivales nacionales i internacionales i estrenar-lo a la nostra ciutat en un termini d'un o dos mesos. Nada S.A és descrit com un film d'humor negre, surrealista i de crítica social en una història que pretén fer reflexionar sobre el temps que perdem en aquesta vida fent feines que no ens aporten res. El protagonista és el Carlos, un home que porta anys a l'atur i que està desesperat després de fracassar una vegada i una altra en totes les entrevistes de feina que ha tingut. Un dia, Carlos veu un anunci d'una empresa anomenada Nada S.A que busca un candidat que vulgui cobrar per no fer res. Carlos aconsegueix la feina, però aquell dia li canviarà la vida.