Reobertura del Kasalet de Terrassa

La Torre
05 de març del 2014
El Kasalet, al carrer de la Societat, 4 de Terrassa

Aquest mes de març de 2014 es reprenen les activitats al Kasal Okupat i Autogestionat Joan Berney, “el Kasalet” , de Terrassa, al carrer de la Societat, 4. Per obres per acondicionar l’espai, els darrers mesos només s’havien mantingut les assemblees dels col·lectius, la col·laboració en campanyes i les excursions de la Secció de Muntanya.

Ara, un cop acabades, torna l’activitat. La distribuïdora “La Bruixa” obrirà tots els dimecres i anirà fent activitats. Els dijous el col·lectiu Acció Autònoma gestionarà la kafeta i projectarà el contra-infos, i juntament amb Solidaritat Antirepressiva de Terrassa(SAT) tornen les xerrades-sopador dels divendres. I es mantél’excursió de la Secció de Muntanya l’últim diumenge de cada mes.

El Kasalet ofereix l’espai per realitzar actes i assemblees. Cada tercer diumenge es fa l’assemblea general on s’organitzen i coordinen les activitats del més següent. Aquest mes de març hi haurà la presentació de la casa okupada de Can Botí i realitzaran una xerrada i un sopador.

La primera activitat s'ha programat pel diumenge 9 de març, amb un vermut popular a partir de les 12 de migdia que servirà com a acte de reobertura i alhora se celebrarà el 9è aniversari del Kasalet. "Us convidem a totes a participar-hi ja que és gràcies a vosaltres que el projecte d’espai social, assembleari, autogestionat i de lluita anticapitalista que és el Kasalet esdevé possible, real i necessari. Perquè qui lluita no perd, i si el present és de lluita, el futur serà nostre!"

El Kasalet diu "que aquest mes de març es compliran, malauradament, 4 anys i mig de la mort del jove de Terrassa Jonathan Carrillo a mans de la policia municipal i que els quatre agents acusats encara no han estat jutjats. Per exigir justícia, denunciar el cas i donar suport a la família i companys, SAT ha convocat una manifestació el proper dissabte 15 de març".