Escola El Cim vs l'Institut Ègara al programa 'Pica Lletres'

La Torre
06 de març del 2014


El Canal Terrassa ha estrenat el concurs ‘Pica Lletres’, en què enguany 40 alumnes de 3r d’ESO de diferents instituts vallesans posaran a prova el seu domini del català. Joan Carles Fòlia serà el presentador d’aquesta edició, enregistrada al Centre Cívic Francesc Macià de Terrassa.

El programa consisteix en proves com el lletreig de paraules, però també per resoldre jocs lingüístics, com la pronúncia d’embarbussaments, la detecció de barbarismes i el fet d’haver de relacionar una paraula amb la seva definició.

El primer programa ha comptat amb la participació de tres estudiants de l'escola El Cim de Terrassa (Adrià, Alex i Miquel) que s'han enfrontat a tres noies alumnes de l'Institut Ègara (Pilar, Judith i Andrea). 
 
Del concurs en sortirà un guanyador, que participarà a la Gran Final del proper mes de juny, juntament amb els vencedors de la resta d’edicions locals del concurs. L’alumne que s’imposi a la Gran Final Nacional es proclamarà guanyador del ‘Pica Lletres’ a nivell de tot Catalunya. El ‘Pica Lletres’ és un projecte de La Xarxa de Comunicació Local i diverses televisions locals catalanes, produït per Antàrtida Produccions.