Incendi a l'abocador de Coll Cardús

La superfície afectada per les flames va ser de 150 metres quadrats de deixalles | Bombers, Policia Local i treballadors de l'empresa van treballar durant dues hores per apagar el foc

Lluïsa Tarrida
03 de març del 2014
Imatge de la columna de fum negre que sortia de l'incendi de l'abocador Foto: D.M.M

Aquest diumenge, a les cinc de la tarda, els Bombers de la Generalitat van actuar en un incendi produït a l'abocador de Coll Cardús, a Vacarisses. Segons ha pogut saber La Torre , un veí va alertar la Policia Local que des de l'urbanització veia una columna densa de fum negra. 

Segons informa els Bombers, quan els seus tres vehicles van arribar al lloc ja hi eren diverses dotacions d'agents municipals i alguns dels treballadors de l'empresa Tratesa, que gestiona l'equipament i avisats per la Policia, intentant apagar les flames amb extintors.

L'incendi es va produir lluny de la zona forestal i va cremar una superfície total de 150 metres quadrats de deixalles. Dos hores després d'intens treball, els Bombers el van donar per extingit. A més d'utilitzar l'aigua, les dotacions també van optar per llençar terra sobre les cendres amb una màquina retroextractora facilitada per la mateixa empresa per assegurar-se que quedés tot ben soterrat i no hi hagués possibilitat de revifalla. Bombers afirma que no hi va haver cap ferit i que sembla que en el moment dels fets no hi havia cap treballador present a l'abocador.