Euncet Terrassa ofereix set nous màsters i postgraus

El 91% dels estudiants de la Business School que van acabar els estudis al juliol treballan

per La Torre, 28 de febrer de 2014 a les 09:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de febrer de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els set nous màsters i postgraus de l’Euncet Business School estan dissenyats per a potenciar les capacitats laborals dels alumnes i perquè trobin més recursos a l’hora d’endinsar-se al món laboral. A partir del 28 de febrer, s’hi impartirà el Màster Internacional en Coaching & Business, amb una classe de 26 alumnes. Els altres nous estudis que s’ofereixen són el Màster en Comerç Exterior –que començarà el proper 14 de març- l’MBA Universitari en Administració i Direcció d’Empreses (ADE), el grau d’ADE presencial i semi-
presencial, el programa de Desenvolupament Directiu i el Grau en Marketing i Comunicació Digital.


Amb aquests nous estudis i els que l’Euncet ja imparteix, molt enfocats a l’àmbit laboral, l’escola ofereix continguts de qualitat, però amb un elevat grau d’habilitats per desenvolupar en l’emprenedoria i l’àmbit dels negocis. De fet, segons explica la directora de l’escola, Dolors Puig, “el 91% dels alumnes que van estudiar durant el curs 2012-2013 i van acabar els estudis al juliol de l’any passat ja estan treballant”. D’aquests estudiants, el 67% té un contracte temporal, mentre que la resta es troba amb un contracte de pràctiques.

Puig reconeix que “tenim tal demanda des del sector empresarial de la nostra àrea d’influència, el Vallès Occidental, que, de vegades, no donem abast a la borsa de treball”, apunta satisfeta. “Tant bon punt acaben els estudis, els nostres alumnes solen trobar feina amb facilitat perquè han rebut una formació molt pràctica, amb contacte amb el món real”, argumenta.


Màster Internacional en Coaching & Business. Es fa conjuntament entre l’Euncet, FundAres Coaching & Business Transpersonal Institute (FCBTI) i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Dirigit per Ana Riesco -sòcia fundadora de FundAres-, aquest curs de 60 crèdits i titulació per la UPC té per objectiu adquirir, entrenar i desenvolupar les competències professionals pròpies d’un coach i líder en l’àmbit personal, professional i executiu. El professorat de l’Euncet té clar que “el coaching professional dispara els resultats que la persona, la vida, l’equip o l’empresa requereix” i l’alumne ho aconseguirà acompanyat i guiat per un equip pluridisciplinar.

Màster en Comerç Exterior. En col·laboració amb System Group, l’Euncet ofereix un màster, també de 60 crèdits, que pretén impulsar la
internacionalització de les empreses i promoure les activitats del comerç exterior. El curs vol aportar solucions en tots els àmbits involucrats, tant en el plànol comercial (compravenda, documentació, mecanismes de pagament, cobertura de riscos), com en el plànol operatiu, com la logística i les operacions globals. Està molt orientat a empresaris i responsables de pimes que tenen per objectiu la internacionalització de l’empresa i l’obertura de mercats en l’exterior.

Aquest màster va acompanyat d’un curs complet de Business English, que és opcional i gratuït. En el cas de que algun participant tingui un alt nivell d’anglès pot optar per no realitzar el mòdul o cedir-lo a una atra persona de la seva empresa, sempre que ho demostri.

Màster en Innovació. En col·laboració amb el Club d’Innovació de la patronal Cecot, l’Euncet ofereix aquests estudis, també de 60 crèdits, que ajudarà als assistents a que les empreses incorporin la innovació com a disciplina. Tal i com subratlla Valentí Sallés, president del Club d’Innovació Cecot, “la innovació és una disciplina aplicable per augmentar la productivitat i el negoci empresarial.

Programa de Desenvolupament Directiu. El PDD proporciona uns coneixements teòrics i pràctics que desenvolupen les habilitats i capacitats necessàries per a la gestió estratègica i directiva de les empreses, tant en el dia a dia, com pel que fa a situacions de canvi, conflicte o alteracions de la conjuntura econòmica i de mercat.

Des de l’Euncet s’ha fet una clara aposta per augmentar l’oferta de graus i màsters de l’espai d’educació europea com els següents: MBA Universitari. És un màster especialment dissenyat per a complementar la formació de grau de l’alumne. Es tracta d’un MBA molt pensat per a joves emprenedors i estudiants que vulguin enfocar la seva carrera professional a l’àrea directiva i la gestió d’empreses. La titulació és oficial i està reconeguda a tot l’espai europeu d’educació superior. Com la resta de màsters també té un pla d’estudis de 60 crèdits. Començarà al proper octubre.

Grau en ADE (presencial i semipresencial). El Grau en Administració i Direcció d’Empreses de l’Euncet proporciona la formació i les competències necessàries perquè l’alumne es desenvollupi com a professional en l’àmbit de la direcció, la gestió d’empresa i emprenedoria, entre d’altres. A més de la formació presencial, l’escola també ofereix la semipresencial, que combina un entorn virtual amb sessions presencials al llarg del curs, fet que minimitza les possibilitats d’abandonament, a diferència d’aquells plans de formació exclusivament a distància.

Grau en Màrqueting i Comunicació Digital (presencial i semipresencial). Aquests estudis també tindran la modalitat presencial i semi-presencial, com el grau en ADE. De fet, tenen una base comuna, ja que el primer any del grau comparteixen les mateixes assignatures, però és a partir de segon quan les matèries s’especialitzen i s’enfoquen plenament amb el màrqueting i la comunicació digital, amb assignatures com tecnologia web i bases de dades, fonaments de les relacions públiques, màrqueting digital, estratègies de comunicació o publicitat i relacions públiques digitals, entre d’altres.

 

Participació