El Mag Lari mostra el seu espectacle a Matadepera

Llicenciat en Filologia Catalana no dubta en dedicar els seus esforços a consolidar una nova manera de fer màgia

La Torre
21 de febrer del 2014
Mag Lari porta Splenda a Terrassa
Mag Lari porta Splenda a Terrassa | La Torre
Mag Lari  a Terrassa Foto: La Torre

El diumenge 2 de març, a les sis de la tarda, el Mag Lari oferirà la seva magia a la Masia La Tartana de Matadepera, al carrer del Camí de la Font de La Tartana. Les entrades, numerades, s'han de reservar trucant al 93 730 17 14. El preu és de 16 euros.

Mag Lari (Josep Maria Lari, Barcelona 1973) va iniciar-se a la màgia professional l’any 1994, arran del seu debut al Llantiol de Barcelona.

Llicenciat en Filologia Catalana no dubta en dedicar els seus esforços a consolidar una nova manera de fer màgia, on la presentació és l’element clau de l’èxit. Dos premis marquen la seva trajectòria: l’any 1995 aconsegueix el primer premi nacional de màgia còmica, la qual cosa el porta a actuar a França, Suïssa, Portugal i Japó i l’any 2002 guanya el premi al millor espectacle de sala de la Fira de Teatre de Tàrrega amb l’espectacle Estrelles de la Màgia.

Ha protagonitzat diversos programes de màgia a TV3, Antena 3 i ha estat col·laborador durant dos anys del programa Buenafuente a La Sexta.

El Mag Lari ha estat guardonat amb el Premi ARC a les arts escèniques i dos Premis Butaca per Secrets i Splenda. Ha redescobert la manera de fer màgia i ha convertit el seu personatge en el nou exponent de la màgia actual.