15ª edició del Camí Moliner de Matadepera

Hi haurà dos recorreguts, una volta llarga, de 60 km, i una volta curta, de 30

La Torre
23 de febrer del 2014
El proper 9 de març tindrà lloc la 15a edició del Camí Moliner, un recorregut popular en bicicleta de muntanya per paratges de l’entorn matadeperenc que ressegueixen el trajecte que feien els carruatges per portar el gra que recollien als camps cap al molí de Castellar per fer la farina. La convocatòria es va presentar oficialment a l'Ajuntament de Matadepera en presència de l'alcaldessa Mireia Solsona i el regidor d'Esports Quico Sala.

En aquesta edició del Camí Moliner, com l'any passat, també hi haurà dos recorreguts, una volta llarga, de 60 km, i una volta curta, de 30 km, informa Matadepera.cat. A banda dels dos recorreguts, també hi haurà una volta familiar, de 15 km, guiada per Narcís Serrat. La novetat d'aquesta any, però serà el punt de sortida. Degut a les obres que s'estan duent a terme i per evitar molèsties, s'ha optat per a què la sortida sigui al camp de sauló, a l'antic camp de futbol municipal, al costat del pavelló.

La sortida serà a les 8:30 , i l’activitat, que inclou diversos avituallaments, esmorzar, vermut i samarreta, té un cost de 15 euros (preu amb llicència de ciclisme 2014), de 20  (si no es té llicència, perquè s’inclourà una assegurança d’un dia) i de 10 la volta familiar guiada.