Les SenYores de l'Hoquei rebudes amb honors a Matadepera

La Torre
19 de febrer del 2014


Després del seu meritori podi aquest passat cap de setmana a Gijón, on van aconseguir la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya de 1a Femení d’Hoquei Sala , Les SenYores de l’Hoquei van ser rebudes a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Matadepera per l'alcaldessa Mireia Solsona, el regidor d'Esports Quico Sala, i la regidora de Comerç, Participació i Atenció Ciutadana Montse Royes.

Les SenYores de l'Hoquei és un equip de veteranes ex-jugadores de clubs com l’Atlètic, el CD Terrassa Hoquei, o l’Egara, que juguen sota el pavelló del Matadepera 88 Hoquei. Al campionat d'aquest cap de setmana van aconseguir, a més, guanyar el premi a la millor jugadora, que no es va atorgar a cap participant, sinó per a tot l’equip.

Les Senyores són: Marina Camprubí, Montse Dinarès, Alejandra Dinucci, Anna Gómez, Mireia Hernández, Ivet Imbers, Marta Múñoz, Sílvia Múñoz, Ivet Puig i Sandra Safont. Alba Colomer, i Milós Mundet són caps d’equip; Jordi Balcells, l’entrenador i Agustí Aguilar, el delegat.

Recepció de l'alcaldessa a les jugadores Foto: Matadepera Televisió

També l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va oferir una recepció en privat a la treballadora municipal i jugadora de Les SenYores Marina Camprubí que va poder exhibir amb orgull la medalla de bronze aconseguida a Gijón.

L'alcalde de Terrassa amb la jugadora Marina Camprubí Foto: J.B