Unió Jàbac i Terrassa suma tres punts més d'or

Els egarencs van imposar-se 2 a 0 a l'Atlètic Balears, un rival directe

17 de febrer del 2014
El juvenil A de la Unió Jàbac i Terrassa va aconseguir una important victòria que li deixa en una òptima situació de cara a certificar la seva permanència, en imposar-se a un rival directe, l'Atlètic Balears (2-0). La primera part va ser de màxima igualtat, tenint tots dos equips poques ocasions per inaugurar el marcador, a causa de l'excessiu respecte i joc al mig del camp. En el minut 27, el davanter balear César va tenir l'ocasió més clara per avançar als seus, però la seva rematada va marxar per sobre de la porteria defensada per Marc.

Per part del Jabac, va ser Guillem qui va tenir l'oportunitat més clara, però el seu remat de cap després d'un servei de falta lateral va ser rebutjat pel porter visitant Mateu en una gran intervenció. Així doncs, s'arribava al descans amb el 0-0 inicial.

El segon temps es va iniciar amb un Jabac decidit a guanyar el partit, ja que des del principi es va imposar en intensitat i joc al conjunt balear. En el minut 56, Xavi culminava una gran jugada col·lectiva, i després de l'assistència d'Altimira, inaugurava el marcador. Després del gol, l'Atlètic Balears va estirar les seves línies, intentant així empatar de nou la trobada, però els seus intents van ser ben refusats per la segura i eficaç defensa egarenca. Els minuts passaven i el resultat, malgrat ser molt ajustat, no semblava córrer perill. Ja en temps de descompte, en el minut 92, el Jabac va sentenciar el partit gràcies a un contraatac finalitzat pel golejador Aitor.

Després d'aquesta victòria, el Jabac continua en 9a posició, amb 33 punts, i manté una setmana més l'avantatge de 10 punts sobre la zona de descens. En la propera jornada, el Jabac visitarà al Girona. El partit es disputarà el proper dissabte 22 de febrer, a partir de les quatre de la tarda.