El Terrassa FC s'endú un puntet de Vilassar (1-1)

Els homes de Miki Carrillo poden considerar bo i just el resultat

J.M.O.
16 de febrer del 2014
Empat a un a Vilassar, i cap a casa. El Terrassa FC ha jugat aquest diumenge al camp del la UE Vilassar. El repartiment pot considerar-se just, tot i que els del Maresme haurien pogut capgirar el marcador als darrers minuts de joc. El resultat seria força bo si els de Miki Carrillo no haguessin perdut la setmana passada a casa davant del Rubí. Cal recordar que els capitans es veiessin obligats a donar explicacions.

El Terrassa ha fet uns primers 15-20 minuts interessants, amb intensitat i agressivitat, però llavors ha arribat el gol dels de casa. I ja la resta de la primera part ha estat més fluixa. A la segona s'ha repetit l'esquema, però finalment Montoro, dins l'àrea petita, ha trobat la xarxa. A partir d'aquell moment, el ritme de partit, alt, ha afluixat per les dues parts, amb els jugadors cansats.

El Vilassar és un els equips que està en més bona forma del grup 5 de la Tercera Divisió i la seva classificació, a la zona de descens, enganyosa.