Desmantellen un grup que va cometre robatoris en àrees de servei

Estaria format per un matrimoni on existeix un clar repartiment de rols en l'autoria dels robatoris

La Torre
15 de febrer del 2014
Els Mossos van detenir el passat 28 de gener dues persones, un home i una dona de 58 anys d’edat, de nacionalitat espanyola i veïns de Palau-Solità i Plegamans pels presumptes delictes de temptativa d’homicidi, de danys, furts, robatoris amb força interior de vehicle, estafes bancaries, falsificació de document públic i diverses faltes de furt.
 
La investigació es va iniciar a l’agost de l’any 2012 com a conseqüència de la detecció per part dels agents de l’augment de robatoris amb força a interior de domicili que s’estaven produint a l’aparcament d’una àrea de servei de l’autopista AP7 al seu pas per Castellbisbal.
 
La investigació ha estat molt costosa donat que la majoria de les víctimes dels robatoris eren vehicle estrangers que estaven de pas, alguns d’ells ni tan sols van arribar a posar denúncia pel que es sospita que podrien haver més víctimes del grup criminal.
 
Com a resultat de totes les gestions d’investigació s’ha pogut determinar que per cometre els robatoris els autors feien servir vehicles de gran cilindrada, els quals duien plaques de matricules sostretes i estrangeres que anaven intercanviant per tal d’eludir la investigació policial. En un mateix dia podien arribar a cometre diferents robatoris en franges horàries molt properes, però sempre canviant les matricules d’un robatori a l’altre.
 
Els lladres es movien per les autopistes a molta velocitat i per pagar els peatges feien servir les targetes de crèdit sostretes en el robatoris.