L'Esbart Egarenc de Terrassa s'estrena a l'Espai A amb 'Trama'

El grup presenta diumenge l'espectacle de creació a Sant Andreu de la Barca

La Torre
14 de febrer del 2014
Escena de l'espectacle Trama Foto: E.E.

L'Esbart Egarenc actuarà aquest diumenge a la Societat El Casino de Sant Andreu de la Barca com a grup elegit en el marc de l'Espai A. "Trama" va ser escollida com un dels vint espectacles que es representaran en aquesta xarxa d'arts escèniques que pretén exportar la producció amateur arreu del territori català.

Amb la col·laboració de la Federació d'Ateneus de Catalunya, l'Espai A vol incrementar l'oferta d'espectacles amateurs així com impulsar la creació de nous públics.

Des de l'Esbart, aquesta oportunitat es veu com un gran aparador per donar-se a conèixer a més poblacions catalanes. "El fet de ser seleccionats ja és important pel fet que les personalitats que formen part del jurat han tingut en compte la feina i la presentació del grup" reconeix David Capdevila, president del grup terrassenc.

Aquesta és la tercera temporada de l'Espai A on es compta amb més de 15 ateneus on es presentaran els vint espectacles escollits. L'Esbart Egarenc, però, és la primera vegada que hi participa. En la presentació d’aquesta temporada Lluís Puig, director de Cultura Popular, Associacionisme i Accions Culturals de la Generalitat de Catalunya, va destacar que “la feina ben feta dels grups amateurs arriba a tot arreu” i va posar d’exemple l’Esbart Egarenc per haver presentat “Trama” a Guimeraes.