Protesta de Plataforma Sanitat Pública dins i fora de Mútua

L'entitat egarenca organitza aquest dimecres tarda una xerrada sobre la "corrupció a la sanitat catalana" amb Cafè amb Llet

La Torre
12 de febrer del 2014
Els manifestants, a dins de Mútua Terrassa Foto: Quico Sabater

Aquest dimecres al matí, la Plataforma en defensa de la Sanitat Pública de Terrassa ha estat a Mútua Terrassa per protestar contra la "privatització" de la sanitat pública. Acompanyats per membres dels Iaioflautes Terrassa una quarantena de persones s'han manifestat primer a les portes de l'edifici i després al vestíbul per reclamar una sanitat pública gratuïta i universal.

A més, s'ha llegit un manifest relacionat amb el cas Villarán, la multa que la Generalitat a imposat a Mútua Terrassa i la nova denúncia per part d'una pacient sobre el mateix metge cirurgià que treballa en aquest equipament sociosanitari. El portaveu de la plataforma ha intentat concertar una reunió amb el gerent de Mútua però no han obtingut resposta.

D'altra banda, aquesta tarda, a dos quarts de vuit del vespre al local dels Amics de les Arts. Es tractarà d'una xerrada oberta a tothom sobre la "Corrupció a la Sanitat Catalana" i anirà a càrrec d'Albano Dante, director de Cafè amb Llet, Josep Cabayol, president de Sicom, i Àngels M. Castells, presidenta de Dempeus.
 Càndida Flores ha interposat una denúncia a un metge cirurgià de Mútua Foto: Quico Sabater