Els capitans del Terrassa FC tanquen files

Els jugadors del club egarenc demanen disculpes a l'afició i han volgut desmentir els rumors que els atribuïen poca professionalitat o sobre l'impagament de salaris per part del club

La Torre
11 de febrer del 2014
Els Capitans del primer equip del Terrassa FC van llegir aquest dilluns un comunicat a la Sala Vip del Club per sortir al pas d'alguns comentaris al voltant dels jugadors i entrenador. La dolorosa derrota contra el Rubí (0 a 2) ha disparat el malestar entre els aficionats egarencs però també ha generat tota una rumorologia sobre l'estat d'ànim dels futbolistes o fins i tot sobre la situació financera del club. 

En el comunicat que es va llegir, els capitans van voler donar un missatge d'unitat i d'esperança i van voler tancar qualsevol dubte sobre la seva professionalitat. Admentent que s'ha fet autocrítica per haver deixat escapar tres punts vitals per lluitar per estar a la part alta de la classificació, els capitans del Terrassa FC han volgut transmetre confiança als afeccionats.

D'altra banda, també sobre aquest tema s'ha pronunciat el capità Sergio Montero al programa Esports en Xarxa aquest mateix dimarts. Montero ha tornat a remarcar que sortir a fer un comunicat va ser fruit de la necessitat "de donar la cara davant l'afició, perquè hi havia moltes expectatives posades i creiem que calia una explicació. L'equip no va estar a l'alçada el passat diumenge". 



Montero també ha mencionat aquests rumors que corren sobre el fet, per una banda, que els jugadors no volen jugar el play-off, insinuant que el baix rendiment és a propòsit, i per l'altra, que tot podria estar relacionat amb l'impagament de salaris a cos tècnic i jugadors. "El nostre objectiu des d'inici de temporada ha estat jugar els play-off, i es va fer un equip per això i aquesta és la intenció de tothom, jugadors, entrenador i president. L'equip està lluitant per aconseguir-ho, o fem cada dia i ho farem diumenge vinent" ha afirmat el capità que ha subratllat "ara ens toca posar-nos a treballar perquè diumenge arriba una altra final i hem de sortir a guanyar". 

Sobre els possible impagament del club cap al cos tècnic o jugadors, Montero ho ha desmentit categòricament: "Estem tots al dia, cobrem abans del dia 10. Només volem oblidar tot això i centrar-nos en diumenge i a fer el que ens pertoca: guanyar cada partit i posar l'equip al play-off".