S'enfada amb la dona i cala foc a un matalàs

Un edifici de Sant Pere Nord de Terrassa va haver de ser evacuat

La Torre
10 de febrer del 2014
Un domicili de Terrassa va patir un incendi per culpa d'un matalàs. Una persona del bloc es va negar a sortir i a ser evacuada. Va ser el divendres al vespre al carrer del Periodista Grané, al barri de Sant Pere Nord.

L'edifici va ser desallotjat en la seva totalitat, llevat d'aquesta persona, que per precaució va ser confinada al seu habitatge.

La Policia Municipal va detenir un piròman i el va traslladar a l'Hospital de Terrassa per problemes d'inhalació de fum. Una dona vas ser enviada a Mútua i després va passar per la central de la policia per posar una denúncia.

Quan els agents van arribar al lloc, sortia molt de fum de la quarta planta. Testimonis dels fets van afirmar que l'incendi havia estat intencionat. Posteriorment es va saber que el matrimoni havia mantingut una forta discussió. A partir d'aquí, l'home hauria estripat i ruixat el matalàs amb alcohol i hi hauria calat foc. Dues nétes de 9 i 3 anys estaven dins del pis, a més de la dona. Les menors van quedar sota la tutela d'una tieta.