Els Catarres enviaran divendres postals des de Terrassa

Doble concert aquest divendres a la sala Faktoria d'Arts amb els autors de "Jennifer" i el grup Germà Negre

Jordi Palmer
13 de març del 2014


Doble ració de concert el proper divendres dia 14 de març, a partir de dos quarts d'onze de la nit a Faktoria d'Arts amb els emergents Els Catarres i Germà Negre. Amb només dos discos i un EP, Els Catarres, nascuts el 2010, s'han convertit en una de les bandes més populars i seguides de Catalunya i un grup fix al circuit de festes majors i festivals del país.

"Postals", el seu segon treball discogràfic i després d'arrasar a les xarxes socials amb el senzill "Jennifer", ha estat un començar de zero. Un repertori completament nou i una formació renovada i ampliada amb una secció de vents i una bateria. La fórmula era la mateixa: sonoritat acústica, a cavall del folk i el pop, amb tocs de reggae, country, corrido i bossanova, però amb els canvis han guanyat en intensitat festiva i energia ballable.

Germà Negre
L'espectacle de Germà Negre assegura ballaruques, somriures i festa amb aquesta trepa d'arriats que repassen un repertori de musiques del país amb sonoritats de folk castís. En el seu repertori hi podem trobar tot tipus d’adaptacions de cançons tradicionals i populars, plenes d’arranjaments propis i amb un clar aire festiu que fan dels seus concert una autèntica festa popular. Aquests amants del folk català saben sorprendre amb temes d'autors més emblemàtics com Quico Pi de la Serra i Ovidi Montllor, o plenament actuals com ara Dusminguet, Quimi Portet o el grup Pomada, sempre fidels a l'estil propi de Germà Negre: perversió de les lletres i arranjaments explosius. El preu de l'entrada per als dos concerts és de 8 euros anticipada.