Ballart s'adhereix al Pacte pel Dret a Decidir

El PSC de Terrassa també confirma que se suma a la plataforma

J.M.O.
05 de febrer del 2014
Reunió de l`alcalde amb el Pacte Terrassenc pel Dret a Decidir Foto: A.T.

El Pacte Terrassenc pel Dret a Decidir ha rebut un comunicat del PSC de Terrassa on confirma la seva adhesió a la plataforma. De fet, en l'entrevista amb l'alcalde de divendres passat ja va quedar clar que era així i faltava només la constatació oficial, que es va produir ahir dimarts, diuen des del grup.

El Pacte també acaba d'anunciar que Jordi Ballart, el socialista Amadeu Aguado i l'ecosocialista Manel Pérez van adherir-s'hi a títol individual. Ballart ha signat i fins i tot ha promès que enviaria un tècnic a les reunions. Des del Pacte estan agraïts a la seva resposta. Amb aquesta actuació es desmarca de la línia oficialista dels socialistes  que encapçala l'ex alcalde de Terrassa Pere Navarro.

L'alcalde ja va deixar entreveure en el darrer ple municipal el seu suport. "No volem que ningú decideixi per nosaltres. La majoria de persones s'està preguntant què és el millor pel nostre país, i ho fan des del respecte a la democràcia i a les lleis". Ballart va subratllar que "tard o d'hora, aquest país haurà de votar amb totes les de la llei quina és la seva posició i encaix".

El socialista va afirmar que "el Pacte té un mínim comú denominador: uneix els demòcrates de veritat. No respon a estratègies partidistes i només aspira a trobar una sortida democràtica al moment que estem vivint. Sense pressions ni mentides, amb convivència i respecte, ni contra res ni ningú, sinó a favor del futur del país. Volem votar i fer-ho de veritat i que cadascú s'expressi de debò".

Carles Caballero, president d'ERC Terrassa ha fet una piulada on posa cullerada a la decisió del PSC i de l'alcalde Jordi Ballart. El mateix ha fer Meritxell Lluís, de CiU, o el candidat d'ERC Terrassa a l'alcaldia, Isaac Albert.