Sor Lucía o la PAH Terrassa, a les Jornades Culturals de la Tecnos

L'escola organitza de dimecres a divendres fins a dotze conferències de temàtica diversa i catorze tallers i sortides pels alumnes

La Torre
04 de febrer del 2014
Sor Lucía serà a Terrassa per parlar del compromís social i la situació actual. Foto: Estefania Escolà

L'escola Tecnos celebra des d'aquest dimecres i fins divendres les Jornades Culturals 2014. Xerrades, tallers i sortides ompliran l'agenda dels escolars i professors al llarg d'aquests tres dies consolidant un dels projectes més importants del curs, i que vertebra el programa educatiu de l'escola egarenca oberta també les famílies dels alumnes i a la ciutat en general. Aquest any hi haurà dotze conferències i catorze tallers.

Entre les conferències, destaquen les de Sor Lucia Caram, monja dominica de Manresa i activista social, amb molt de ressò mediàtic (divendres); Albert Cusidó, fotoperiodista, present en diversos conflictes bèl·lics (divendres); Joan Calvo, historiador i membre de l'Amical de Mathausen (dijous); i la de la coach i nutricionista Gemma Soler Raspall, que parlarà de la cura de la salut personal (divendres). També hi haurà espai per donar a conèixer la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (dijous) o l'associació Pallapupas (divendres). Les xerrades tindran lloc de nou a onze del matí a la sala d'actes de l'escola.

Programació de les Jornades Culturals