La Cambra Terrassa porta metodologia de grans oradors a l'empresa

L'actor Fermí Casado farà una sessió centrada en les claus de l’oratòria

La Torre
04 de febrer del 2014
La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha organitzat per al proper dia 6 de febrer una sessió informativa que, sota el títol de La Metodologia dels Grans Oradors, té com a objectiu donar a conèixer el potencial de les tècniques teatrals aplicades a l’activitat empresarial i com l’aprenentatge i ús d’aquestes tècniques contribueixen a la millora i el reforç de les habilitats individuals d’expressió i oratòria especialment en l’àmbit de comunicació en públic. La sessió ha despertat un gran interès i compta ja amb 100
inscrits.

Aquesta jornada anirà a càrrec de l’actor i autor teatral Fermí Casado. Llicenciat a l’Institut del Teatre, fa 18 anys que centra la seva activitat en TV (Estació d’Enllaç, Psico-Exprés, El Cor de la Ciutat...) i teatre (L’Estiueig de Carlo Goldoni, La Mare Coratge de Bertolt Brecht, El Retaule del Flautista de Jordi Teixidor, El Alcalde de Zalamea de Calderón...). Recentment ha estrenat la seva primera peça com a autor amb Absent, al Versus Teatre de Barcelona.

Fermí Casado serà precisament el professor d’un innovador curs organitzat per la Cambra que començarà el dia 19 de febrer orientat a aprofundir en aquestes tècniques. Dirigit a empresaris i professionals de tots els àmbits, el curs –de 15 hores de durada- profunditzarà en el desenvolupament individual d’habilitats i mètodes que s’utilitzen en el món del teatre i que, aplicats a l’entorn dels negocis i l‘empresa, són idònies per a la comunicació empresarial interna i externa.

Aquest curs té com a objectius principals oferir, des d’una perspectiva pràctica i útil, les claus de la comunicació i l’oratòria, definir les tècniques teatrals (vocals, corporals i de posada en escena) per ajudar a millorar les presentacions en públic, aprendre a gestionar la por escènica, proporcionar mètodes de construcció del discurs, proporcionar Departament de Comunicació Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa un mètode d'assaig del discurs i aprendre a parlar en públic amb convicció i credibilitat.