Concentració a Terrassa de rebuig a la nova llei de l'avortament

Vallès per l'Avortament Lliure i Gratuït crida a mobilitzar-se aquest dissabte

La Torre
01 de febrer del 2014
El passat 20 de desembre de 2013, el Consell de Ministres va aprovar l'Avantprojecte de Llei de l'avortament, promoguda pel ministre de justícia Alberto Ruiz Gallardón. Aquesta contrareforma, que pretén derogar la llei de terminis del 2010, ens retrotrau més enllà de la llei de supòsits de l’any 1985, amb l’agreujant que "no estarà inclòs el supòsit de malformació del fetus com a circumstància despenalitzadora, entre d'altres limitacions als drets de les dones".

Sota el nom Vallès per l'Avortament Lliure i Gratuït es vol fer confluir les campanyes que estan duent a terme diferents col·lectius a nivell comarcal per tal d'unir esforços i rebutjar la contrareforma de la llei de l'avortament.

Així doncs, la Plataforma pel Dret al Propi Cos i la Plataforma cívica pels drets socials i civils de Terrassa criden als terrassencs a participar en la conentració que tindrà lloc el mateix dissabte dia 1, a partir de dos quarts de set del vespre, a la plaça Vella per mostrar el seu rebuig a l'avantprojecte de llei. I el proper dissabte dia 8, manifestació unitària a Sabadell, a partir de les dotze del migdia a la plaça de la Creu Alta.