Joan Carles Peris, nou corresponsal de TV3 a París

El periodista de Terrassa ha estat fins fa poc l'editor i presentador, juntament amb Agnès Marquès, del "Telenotícies Cap de Setmana"

per La Torre , 30 de gener de 2014 a les 10:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de gener de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El periodista egarenc inicia una nova etapa Foto: TV3

TV3 i Catalunya Ràdio compartiran la corresponsalia de París, i el seu nou responsable serà el periodista Joan Carles Peris. El terrassenc, fins fa poc era l'editor i presentador, juntament amb Agnès Marquès, del "Telenotícies Cap de Setmana". La corresponsalia de París busca potenciar sinergies amb la voluntat de ser més eficients i la mesura d'unificar-la entre la televisió i la ràdio és fruit de l'acord per part dels Serveis Informatius de TV3 i Catalunya Ràdio. La capital de França ja va tenir un temps un altre corresponsal amb adn terrassenc, Salvador Cot, ara director de Nació Digital.


Peris és llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB. Tot i que les seves primeres activitats professionals van ser al "Diari de Barcelona" i al "Diari de Terrassa", la major part de la seva carrera l'ha desenvolupat a TV3 i Catalunya Ràdio, on va ser membre de la redacció fundacional (redactor i editor d'Informatius), i va passar després a la delegació de Madrid.

L'egarenc ha donat les gràcies per les mostres de suport rebudes a través de la xarxa social:
En el seu blog personal, entresetmana , Peris explica sobre el nou encàrrec que "fer de corresponsal internacional era una de les funcions que encara no havia assumit, en una trajectòria que ja s'allarga trenta-tres anys. Mai no he triat el que m'ha tocat fer, en aquesta professió. Han sorgit oportunitats que m'han servit per construir una carrera que qualificaria d'intensa, sempre vinculada a l'actualitat diària" i subratlla que "No descobriré ni París ni França, però espero transmetre la seva vitalitat política, econòmica, cultural i social, que, tot sovint, es converteix en l'antesala d'allò que, més d'hora o més tard, ens acabem trobant aquí ".

 

Participació