Alumnes de l'Escola Pia participen en un taller de l'Escola de Cinema

L'ESCAC oferirà diversos tallers i una visita pel centre a un total de 200 estudiants dels centres de Terrassa, Igualada i Mataró

La Torre
29 de gener del 2014
Alumnes de Batxillerat i ESO de l’Escola Pia de Catalunya participen en una jornada de formació audiovisual a l’Escola de Cinema ESCAC. Els estudiants vinguts dels centres d'Igualada, Mataró i Terrassa podran gaudir de diversos tallers d'animació, escenografia, fotografia, documental i publicitat impartits per professionals dels diversos sectors.

Com es fa un documental? Què diferencia un bon anunci d’un de dolent? Quina és la feina d’un cap de fotografia al cine? Aquests són alguns dels aspectes sobre els quals treballaran, durant tot un matí, els prop de 200 alumnes de l’Escola Pia de Catalunya. Professionals i professors de l’ESCAC seran els seus mestres per un dia, en què a més podran conèixer l’Escola de Cinema i la seva oferta formativa.

Aquesta Jornada s’inscriu en el marc de la Mostra Audiovisual que organitza l’Escola Pia de Catalunya, amb la col·laboració de l’ESCAC i que se celebra des de fa 4 anys. Aquesta mostra recull i dóna a conèixer els treballs més destacats produïts pels estudiants en quatre àmbits: publicitat, ficció, documental i videoart. Entre els seus objectius hi ha estimular l’interès pel món audiovisual entre els nois i noies i fomentar la creativitat. Els guanyadors de la Mostra rebran beques per participar en els cursos de la Summer School de l’ESCAC i assistiran a un rodatge d’un dia.