Alumnes de l'escola Vedruna practiquen judo amb l'ajut de Fupar

per La Torre, 29 de gener de 2014 a les 11:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de gener de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els nens de l'escola Vedruna van poder practicar el judo Foto: C.E.V

El Consell Esportiu conjuntament amb FUPAR i a través del projecte d’inclusió que des dels últims 4 cursos duen conjuntament, han realitzat aquest dimarts la segona jornada de promoció esportiva destinada al esport del judo on s’ha rebut als alumnes de 5è de primària de l’escola Joaquima de Vedruna de Terrassa.


Aquestes jornades que es realitzen a les instal·lacions de la Fundació, apropen l’esport del Judo a alumnes de centres educatius de primària i secundària de la comarca de la mà de Josep Floris, judoka i monitor de l’activitat a FUPAR i d'usuaris i usuàries de la Fundació que fan les funcions de monitors als alumnes dels centres. La sessió d’una hora i mitja, acull a un màxim de 30 alumnes per franja horària on els judoques mostren als nois les principals bases del esport i a l’hora realitzen jocs de coneixença i aproximació. Aquesta activitat no només vol fer conèixer l’esport del judo als nois i noies que hi assisteixen, sinó que pretén apropar als alumnes a la realitat de la discapacitat trencant estereotips i tabús a través del esport del judo. Aquesta promoció que es farà al llarg de tot el curs en diferents dimarts acollirà un total de més de 250 alumnes de primària i secundaria de centres de la ciutat i comarca. 

 

Participació