Premis a les millors fotografies de la Fira Modernista 2013

per La Torre, 29 de gener de 2014 a les 10:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de gener de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Guanyadors i organitzadors del Concurs de Fotografia de la Fira Modernista 2013 Foto: Agustín Gallego

Aquest dimarts, dia 28, s'han lliurat els premis del VI Concurs de Fotografia Fira Modernista 2013. Convocats per la Unitat de Fires del Servei de Comerç de l'Ajuntament de Terrassa i Fotoclub Terrassa, amb la col·laboració de Ca n’Aurell Comerç i Serveis, aquest concurs s’adreça a fotògrafs amateurs de totes les edats, egarencs i visitants en general, amb l'objectiu d'estimular la participació i la implicació en la Fira Modernista. Els organitzadors han destacat l'elevada qualitat de les fotografíes presentades, així com l'augment significatiu del nombre de participants de fora de la ciutat en aquesta darrera edició.


Els premiats i premiades han estat els següents:
Premi a la millor sèrie. David Guitart Travé.

1r Premi millor fotografia. Isidre Morera Jorba.
2n Premi millor fotografia. Jordi Rocabert Delgado.
3r Premi millor fotografia. Manel Carrasco Salguero.
Accèssit 1. Jordi Garrabou Pi.
Accèssit 2. Daniel Graell i Gil.
Accèssit 3. Toni Pardo Ferrer.
Accèssit 4. Laura Rodríguez Marañón.
Accèssit 5. Maria Gaspar Bonet.

A l'acte de lliurament hi van ser el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Amadeu Aguado, i la regidora de Turisme, Teresa Casals, així com també hi han participat la presidenta de Ca n'Aurell Comerç i Serveis, Joana Carré, i el president de Fotoclub Terrassa, Francesc Iñíguez.

 

Participació