La Damm tomba la Unió Jàbac i Terrassa

Els egarencs no van poder fer res contra un rival que sempre va dominar en el marcador

La Torre
28 de gener del 2014
El juvenil A de la Unió Jàbac i Terrassa va caure derrotat en la seva visita al camp de la Damm, un rival que lluita per classificar-se per a la Copa del Rei (3-2). I això que el partit no va poder començar millor pels egarencs, que en el minut 4 s'avançaven en el marcador per mediació del golejador Aitor, que amb gran xut des de la frontal de l'àrea inaugurava el marcador. Però poc va durar l'alegria per als visitants, ja que en el minut 7, el local Mateo, amb un bon xut després d'un mal refús en un córner, empatava.

Després d'aquests primers minuts, el partit es va igualar, encara que els locals portaven la iniciativa i dominaven la possessió de la pilota, però sense crear ocasions clares de gol. En el minut 35, els locals van anotar el seu segon gol gràcies a Juan Pablo, que va rematar un córner al primer pal davant la passivitat de la defensa egarenca. Així, s'arribava al descans amb el resultat de 2-1 a favor dels locals.

El segon temps va començar amb domini del Jàbac, que va tenir una clara ocasió para empatar el marcador per part del capità Jony, però el seu xut va sortir fora per poc. El Jabac dominava el partit, i la Damm amb prou feines inquietava la porteria rival. Els minuts anaven passant, i els jugadors visitants a poc a poc anaven assumint riscos a la recerca de l'empat. I així va ser com en una de les poques arribades dels locals al contraatac, en el minut 70, Moisés es plantava davant de Marc i el batia per baix, posant així el 3-1 en el marcador. Malgrat l'adversitat, els jugadors egarencs van intentar-ho, i així va ser com en el minut 81 reduïa distàncies en el marcador, gràcies a un gran gol de falta directa.

Després d'aquesta derrota, el Jabac baixa fins a la 10a posició, amb 26 punts, però manté 12 punts de distància sobre la zona de descens. En la propera jornada, el Jabac rebrà al capdavanter de la categoria, el F.C. Barcelona, en un partit en el qual s'espera un gran ambient. El partit es disputarà el proper diumenge 2 de febrer a partir de les dotze del migdia en el Municipal de Can Jofresa.