El Terrassa femení de waterpolo, a dos punts del play-off pel títol

L'quip de Xavier Pérez guanya a Dos Hermanas

27 de gener del 2014
El CN Terrassa va derrotar a domicili el CW Dos Hermanas (8-10) en partit corresponent a l’onzena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor femenina de waterpolo. El conjunt de Xavi Pérez, amb Gemma Gutés i Raquel Roldán com a referents ofensius, va quallar un matx molt seriós i va sumar una victòria molt meritòria que el situa cinquè a la taula amb 18 punts, a només dos del CE Mediterrani, l’equip que marca el tall per disputar el play-off pel títol.

Les egarenques van fonamentar el triomf en un inici fulgurant. Raquel Roldán va inaugurar el marcador als dos minuts de partit. Les locals van empatar immediatament per mitjà de Sánchez. En el tram final del primer període, el Natació va encadenar un parcial de 0 a 3 que va resultar cabdal. Una superba Roldán va marcar el segon i el tercer, mentre el quart va arribar de la mà d’Alba Sánchez en resoldre una situació en jugadora de més.

Les andaluses van reaccionar en el segon quart i van ficar-se novament en la lluita per al partit, tot i que mai no van col·locar-se per davant en l’electrònic. Díaz i Carmona van estrènyer el marge fins al 3 a 4. A mig minut del descans, però, Gutés va estrenar el seu compte per tornar a ampliar-lo.

A la represa, el partit es va equilibrar encara més. La campiona del món Lorena Miranda va apropar les andaluses en aprofitar una acció en superioritat numèrica. Gutés va replicar de seguida, just abans que Sánchez anotés el 5 a 6. A tres minuts del final del tercer període, el Dos Hermanas va empatar el xoc per mitjà de Miranda, que va batre Ana Copado en transformar un penal comès per Lourdes Rubio. La reacció d’un Natació molt madur va esdevenir esplèndida. Entre el final del tercer quart i el principi del darrer període, va encadenar un parcial de 0 a 3 que va resultar decisiu. Un altre penal, en aquest cas comès per la local Ochsner, va permetre Gutés marcar el 6 a 7. A quatre minuts de la conclusió, Raquel Roldán va emergir de nou per incrementar la distància. Gutés va repetir per signar la sentència en culminar una situació en jugadora de més a menys de dos minuts per a la botzina (6-9). El Dos Hermanas no va defallir i va respondre amb dues dianes consecutives d’Ochsner i Miranda que van ser estèrils. A tres segons del final, Alba Sánchez va situar el 8 a 10 definitiu.

CW Dos Hermanas, 8 - CN Terrassa, 10

CW Dos Hermanas: De la Torre, Ochsner (1), X. Sánchez (2), Díaz (1), Carmona (1), García, Miranda (3), Reina, Salguero, Dodson, Calvo.
Entrenador: Javier Cortés.

CN Terrassa: Copado, A. Roldán, Gutés (4), Cuesta, Cifuentes, Rubio, Pirat, Casasayas, Leitón, A. Sánchez (2), R. Roldán (4), Almirall.
Entrenador: Xavi Pérez.

Àrbitres: Ortega i Lavela.

Parcials: 1-4, 2-1, 3-2 i 2-3.
Resultat acumulat: 1-4, 3-5, 6-7, 8-10.
Evolució del marcador: (0-1, 1-1, 1-2, 1-3, 1-4), (2-4, 3-4, 3-5), (4-5, 4-6, 5-6, 6-6, 6-7), (6-8, 6-9, 7-9, 8-9, 8-10).

Visita del CE Mediterrani
El CN Terrassa rebrà la visita del CE Mediterrani en partit ajornat pels compromisos de la selecció estatal, corresponent a la desena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor femenina. El matx es jugarà el proper dimecres 29 de gener a les 20.45 hores.